MAN S/S 19

SNYGG MAN MED GLASÖGON?

Fram till Juni håller vi en tävling tillsammans med Southgate Casting & production där vinnaren blir KunoQvist's glasögonmodell för spring/summer 19 kollektionen. Det vi letar efter är dig, snygga man med glasögon som blir bra på bild.

KunoQvist är ett glasögonbrand från Malmö. Vi släpper två kollektioner varje år och letar nu efter en manlig modell till vår 19. Southgate erbjuder casting till film, reklamfilm, TV-produktioner, printmedier mm och har ett omfattande register med modeller, skådespelare och statister.

 

tavling

 

NÄR TÄVLAR MAN?

Tävlingen pågår till den 30 maj. 

 

HUR TÄVLAR MAN?

Skicka in två nytagna, tydliga bilder på dig själv eller den du tycker ska vinna: porträtt + halvfigur + kontaktuppgifter till lisa.loderus@opo.se Samtliga bidrag kommer finnas med i Southgates register för framtida uppdrag. Vi publicerar inget utan att du som är på bilden har godkänt det. 

 

VAD VINNER MAN?

En vinnare får ett par nya glasögon med slipade glas från KunoQvist. Han blir KunoQvists modell för SS19 kollektionen och får vara med på fotografering för KunQvist i oktober 2018 tillsammans med övriga modeller, fotograf, stylist, smink etc.

Modellarvode utgår här + Castingfotografering för Southgates hemsida.

 

Två vinnare får ett par nya glasögon med slipade glas från KunoQvist, samt får vara varumärkets ansikten utåt under 6 månader. 

 

  1. Vara med på en mindre fotografering för bilder som ska användas i sociala medier
  2. Agera varumärkesambassadörer i sociala medier
  3. Castingfotografering för Southgates hemsida

 

VAD LETAR VI EFTER?

Vi letar efter män från Malmö med omkrets, i åldrar 30 - 55 med härlig karaktär som blir bra på bild. Du som slappnar av framför kameran och tycker om att bli fotad. Du som gärna delar bilder på dig själv på sociala medier. Du delar gärna bilder på dig själv i sociala medier, har ett nätverk som du kan och vill berätta för om dina nya brillor. Och så klart, någon form av synfel så att du blir glad över dina nya glasögon!

 

Micke

På bilden ser ni vår nuvarande modell, Mikael Winblad som var med på Spring/Summer 18 fotograferingen tillsammans med Viktoria Tolstoy som är vårt kvinnliga ansikte utåt.

 

FINDERS FEE

Vi har en finders fee på 1000:- 

 

LYCKA TILL!!